[Afbeelding bedrijfslogo]  

Start
Werking Producten Prijzen Dealers F.A.Q. Contact

 

 

Hoe werkt het ?

 

is de nieuwe manier van backups maken.  Het combineert  Backup-to-disk en Backup-over-IP tot een zeer betrouwbaar backup medium.  Iedere nacht maakt een backup programma een kopie van uw servers en/of werkstations.  Deze backups worden vervolgens gearchiveerd op de backup123 unit.  

Nu is de backup al in staat om per ongeluk gewiste bestanden te kunnen terugzetten en systeemcrashes op te vangen.  Maar wat als er brand uitbreekt?  Hiervoor wordt een kopie verzonden naar een centrale server.  Deze bewaart de backups veilig tot ze nodig zijn.  Omdat uw gegevens vaak gevoelige informatie bevatten worden deze versleuteld verstuurd.  Hiervoor wordt een 256 bits algoritme met dubbele sleutel gebruikt.  Gegevensdiefstal wordt hierdoor onmogelijk. 

Nu is uw backup volledig veilig.  Ook bij brand is altijd de laatste versie beschikbaar. 

Tot slot krijgt u automatisch iedere dag een e-mail toegestuurd met de mededeling dat de backup gelukt is en hoe groot het bestand was.

Wat als er toch iets mis gaat?
Niets is perfect.   Er kan iets fout gaan doordat bij u de spanning uitvalt of internet niet beschikbaar is.   Ook kan de backup niet compleet of beschadigd zijn.
Geen nood.  Dit wordt direct opgemerkt door speciale programma's die continu controleren op grootte en integriteit van uw gegevens.  U krijgt  automatisch een e-mail met de omschrijving van de fout.  Er kan dus direct actie ondernomen worden.

Plaatjes zeggen meer dan woorden.

 

Laatst bijgewerkt: 09 November 2005         Inhoud       Zoeken                   Copyright 2005 Backup123